Opleiding Qigong External Energy

Na afronden van de opleiding Qigong 5 elementen Practitioner, en ter beoordeling van de docent, kun je instromen in de opleiding External Energy.

In deze opleiding leer je werken met externe energie, zodat je een energetische bodyscan kunt maken iemand anders. Afhankelijk van de mate waarin jezelf vrij bent geworden van blokkades kun je helende energie overdragen aan mens of dier. In deze opleiding ga je oefenen met overdragen van helende Qi op afstand of aanraking. Je leert het herkennen en onderscheiden van verschillende soorten blokkades en hoe je de blokkades op een zachte manier kunt oplossen.

Voor wie is deze opleiding?

Je kunt instromen in de opleiding Qi Gong External Energy als je met goed gevolg de Vijf elementen Practtitoner Opleiding hebt gevolg. Daarnaast is het een vereiste dat je zelf opgeschoond bent van blokkades, goed kunt aarden en zelf al internal energy kunt ervaren. Er wordt ook hier van de student een actieve bijdrage gevraagd. Dat betekent thuis oefenen om de diverse healing technieken te beheersen. 

Opbouw van het lesprogramma

De lessen bestaan uit drie bijeenkomsten en vinden om de 14 dagen plaats van 11.00 u tot 17.00 u op zondagen. We gaan natuurlijk vooral veel oefenen in energie overdracht. Dit doen we face to face, maar ook kosmische Qigong overdragen op afstand. Iedereen ontvangt als bonus een persoonlijke Qi initiatie. 

Aantal deelnemers

Maximaal  6 studenten, door deze Qi Gong groep klein te houden krijgt iedere student optimale persoonlijke aandacht. 

Studiebelasting

Er zijn 3 opleidingsdagen, om de twee weken op zondag, van 6 uur. Daarnaast wordt verwacht dat je thuis regelmatig oefent.

Studiemateriaal

Je ontvangt een handzame Syllabus als naslagwerk, daarnaast kun je mij gedurende de opleiding consulteren via E-mail en is telefonische begeleiding mogelijk.

Certificering

Heb je voldoende thuis hebt geoefend en alle lessen gevolgd, dan ontvang je het certificaat Qi Gong External Energy Practitioner.

Investering

De investering voor deze External Energy Practitioner opleiding bedraagt € 595,- incl. btw. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Deelnemers die op een bestaansminimum leven kunnen een korting krijgen, neem hiervoor vooraf contact op. Weet je dat de meeste cao’s een persoonlijk ontwikkelingsbudget bieden? Vraag eens na bij je werkgever. Misschien interessant om dit nu te benutten voor jouw vitaliteit!

Inschrijven en Locatie

De aanmelding loopt via Juna yoga Hillegom en we maken gebruik van hun prachtige ruimte in Hillegom. Voor verdere inhoudelijke vragen kun je ook direct contact opnemen met Donald van Reeven, via mobiel 06 222 98 654.


button inschrijven 


Qi Gong heeft een 4000-jarige geschiedenis als systeem van ademhalings-, fysieke en mentale trainingsdisciplines. Hoewel wereldwijd veel mensen genieten van de gezondheidsvoordelen die Qi Gong biedt, is het niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Daarom kan geen aansprakelijkheid worden opgeëist voor elk type gebruik van dit systeem of de programma's die door mij worden aangeboden. Er wordt altijd dringend geadviseerd om zo nodig vooraf medisch advies in te winnen bij medische problemen.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn