Energetische begeleiding & coaching

Afhankelijk van je behoeften, kan individueel maatwerk in begeleiding worden gegeven. In de praktijk betekent dit een combinatie van mental- en energetische coaching.

Opleiding Qigong External Energy

Na afronden van de opleiding Qigong 5 elementen Practitioner, en ter beoordeling van de docent, kun je instromen in de opleiding External Energy.

Past qigong bij mij?

Qigong kan echt door iedereen worden beoefend, van jong tot oud. De stijl die wordt gehanteerd is zacht van aard en er wordt rekening gehouden met ieders fysieke mogelijkheden. Een groot deel van de oefeningen kan ook zittend worden uitgevoerd. Samen met de andere deelnemers zorgen we voor een veilige sfeer waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Voor deelname aan Qigong worden geen opleidingseisen gesteld. Een open houding en motivatie om aan jezelf werken zijn wel belangrijk. Er wordt van de deelnemer een actieve bijdrage gevraagd. Dit betekent in je eigen tempo en met jouw mogeliijkheden ook thuis oefenen om de diverse Qigong vormen en technieken te beheersen.

Heb ik speciale kleding nodig?

Je hoeft geen speciale kleding aan te schaffen voor Qigong. Maak gebruik van soepel zittende kleding en neem een zonodig een vest mee zodat je niet teveel afkoelt bij energetische meditatiesessies. Voor schoeisel bestaan er speciale tai chi schoenen, bij voldoende belangstelling kunnen deze bij mij besteld worden. Goed alternatief is de ‘Spaanse slof’ die overal te koop is of gewoon een paar lekkere dikke sokken. Omdat met Qigong beoefening afvalstoffen loskomen is veel drinken, meer dan je waarschijnlijk gewend bent, erg belangrijk. Het dus handig is om een extra drinkflesje mee te nemen.
Heb je nog specifieke vragen? Neem dan gerust even telefonisch contact met mij op: 06 222 98 654.