Energetische begeleiding & coaching

Afhankelijk van je behoeften, kan individueel maatwerk in begeleiding worden gegeven. In de praktijk betekent dit een combinatie van mental- en energetische coaching.

Elke belangrijke transitie of doorleven van een crisissituatie in je leven, vraagt begeleiding op het niveau van hoofd, hart en buik. Het soort vragen die, vanuit mijn zienswijze, alleen spiritueel ontdekt en doorvoeld kunnen worden.

Als coach help ik je helderheid te krijgen in je vraagstukken én om weer verbinding te maken met je lichaam. Het gaat vooral om zelf weer regie te kunnen voeren. Je ware aard en behoeften onderkennen door contact te maken met je innerlijke bron van wijsheid. Je kern staat namelijk altijd los van beperkende overtuigingen en aannames. Je oefent jezelf in een open en onbevangen houding. Het hier en nu, en daarmee dus minder belast met je verleden of zorgen over de toekomst.

Het boeiende is dat je lichaam al deze dingen al weet, alleen jij nog niet. Het lichaam protesteert niet voor niets. Als je onderkent dat alle spanningen en ongeuite emoties zich vastzetten in je lichaam, snap je ook waarom je onvermijdelijk ook last hebt van fysieke klachten. Waarom de stroming van energie is gaan blokkeren. En ook daarmee kan ik je gericht helpen. Door bijvoorbeeld oefeningen, het wegnemen van energetische blokkades en het herstellen van je energieveld. Dit is geen spiritueel vaag gedoe, maar heel concreet ervaar je instant dat spanningen wegvloeien. Er komt weer ruimte, energie gaat stromen en de zwaarte valt van je af.

Vanuit de praktijk weet ik dat 2 á 3 coaching sessies voldoende zijn. Je krijgt van mij een zacht en liefdevol duwtje in de rug, genoeg om het zelf weer allemaal te kunnen doen. Uiteindelijk wil je weer vanuit je kracht een inspirerende positie innemen binnen je privé- en werkomgeving. Aan jou de keuze, want je bent zelf je enige hindernis.

Vooraf voer ik een telefonisch intake gesprek, dit is altijd kosteloos. 

Voor meer informatie of het maken van een bel afspraak, kun je hieronder aanmelden.

button aanmelden


 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn